Zone 5300 #131: Een sexy alien in Amsterdam
Zone 5300 bestaat ook op papier en is voor EUR 8,95 te koop in de beter gesorteerde stripwinkels en boekhandels in Nederland en stripspeciaalzaken in België, of in onze webshop.

‘Voor het eerst in mijn twintigjarige carrière als schrijver is er een groot interview met mij gepubliceerd. En als ik zeg groot, dan bedoel ik zes (!) pagina’s!’ Aldus kinderboekenschrijver en genrefan Marcel van Driel over deze nieuwe editie van Zone 5300.
En dat is niet de enige primeur die we hebben: ook Martin Draax maakt zijn debuut, en wel als auteur van de wervelende, sexy strip Baby Boom in Amsterdam, waarin een alien in onze hoofdstad belandt, en waarvan we maar liefst 13 pagina's publiceren!

Bob Op ’t Land vertelt in Honingzoet over de ontdekking dat hij aan diabetes lijdt – uiteraard op zijn Bobs, dus de humor is nooit ver weg. De prachtige lentecover is van Erik Wielaert, die na lange tijd weer van zich laat horen met het fraaie korte verhaal Onderweg. Schrijver Lammert Voos en illustrator Paul van der Steen sloegen de handen ineen voor het even hilarische als bitterzoete Een mesjoggene broger.

En natuurlijk zijn ook Mr. Mack, Eefje Wentelteefje, Splinters, Berend J. Vonk, Charles Guthrie, Michael Hacker en alle andere vaste waarden van het blad van de partij!
Word abonnee!
Abonnees van Zone 5300 betalen niet de winkelprijs van € 53,70 voor zes nummers maar slechts € 41,50 (buitenland: € 47,00). U krijgt bovendien een leuk welkomstgeschenk: het fraaie boekje Cardboard A Go Go, een bonte verzameling illustraties en strips die Schwantz (Mr. Mack) maakte tijdens de coronapandemie, zowel analoog op karton als digitaal op de tekentablet. En dat is niet alles: Schwantz maakte speciaal een uniek tekeningetje in elk exemplaar! vul snel hier dat onwijs handige formulier in en verzeker u van die gezellige plof van de nieuwe Zone en het welkomstgeschenk op uw deurmat!