Zone #126: Woehaa!!! Horror! Scifi!! Cult!!!
Zone 5300 bestaat ook op papier en is voor EUR 8,50 te koop in de beter gesorteerde stripwinkels en boekhandels in Nederland en stripspeciaalzaken in België, of in onze webshop.

De pandemie gaat nog wel even door en het zijn onzekere tijden, maar Zone 5300 is niet te stoppen! In het nieuwste nummer hebben we een voorpublicatie uit De tweelingparadox  van Marcel Ruijters, het vervolg op Eeuwig 1913. Pola en haar vrienden nemen het in dit hoofdstuk op tegen een akelige mummie die uit is op, jawel, wereldheerschappij (leren ze het dan nooit?).

De jonge auteur Pepijn Schermer debuteert met een ambitieus sf-avontuur waar de vonken vanaf vliegen: cyberpunk en fantasy gaan hand in hand in Geen brandstof voor de ziel, waar een Engel der Wrake het moet opnemen tegen een horde van afzichtelijke wezens.

Culthelden Cal Schenkel  en Frank Zappa worden geëerd door de Belgische stripjournalist Kjell Knudde. Stripjournalist? Jazeker, want Zappa omarmde het medium als geen ander, en Schenkel was zijn grafische muze.

Ongelooflijk maar waar: Ilsa, She-Wolf of the SS trok in de jaren 70 duizenden keurige stelletjes naar de bioscoop, en naast de bioscoop waar de nieuwste Disney-film werd vertoond hingen ook de stills van Emanuelle en de laatste kannibalen. Het zijn de films die regisseur/producent Jan Verheyens cinematografische opvoeding vormden, en hij vertelt naar aanleiding van zijn boek Alle remmen los! over zijn grote liefde voor de pulpfilm.

In Zone Expo dit keer onze coverartieste Robin Raaphorst, Charles Guthrie is terug met een hilarisch verhaal over de gevaren van lachgas, Erik Kriek start een reeks portretten van zijn favoriet fantasyschrijvers, Betonnen Vriend heeft een onaangenamen ontmoeting, er zijn gagstrips, cartoons, recensies, nieuwtjes en columns en nog veel, veel meer! Voorlopig houdt u het met deze Zone wel weer een paar avonden binnen uit!
Links: Cal Schenkel. Rechts: 
	fragment uit Geen brandstof voor de zil door Pepijn Schermer.

Links: Cal Schenkel. Rechts: fragment uit Geen brandstof voor de zil door Pepijn Schermer.

Hoe bestelt u Zone #126?
Heel eenvoudig: bestel uw exemplaar in onze webshop. Het nummer kost bij bestelling EUR 8,50. U betaalt geen porto!

Vorige nummers gemist?
Die kunt u ook nog steeds bestellen! En dat gaat van een leien dakje in onze webshop, waar u niet alleen alle oude nummers van Zone 5300 kunt nabestellen, maar ook strips en graphic novels, T-shirts, originelen, zeefdrukken, gadgets en nog veel meer unieke zaken. Betalen gaat via iDEAL!

Word abonnee en krijg een welkomstgeschenk!
Hoera! Abonnees van Zone 5300 betalen geen EUR 51,00 voor zes nummers maar slechts EUR 39,50 (buitenland, inclusief België: EUR 45,00). U ontvangt bovendien een fraai welkomstgeschenk: u kunt kiezen uit een unieke gesigneerde A4-print op luxe papier van Marcel Ruijters (Neue Tanz) of coverartieste Robin Raaphorst.
Een abonnement is natuurlijk in een handomdraai geregeld via het abonnementenformulier. Maar ook een abonnement cadeau geven kan: ook dan heeft u recht op een welkomstgeschenk.