Catawiki
European Collector of the Year 2011
(advertorial)
Catawiki is op zoek naar de Europese verzamelaar van het jaar 2011. Iedereen in Europa die zijn of haar mooie en originele verzameling op Catawiki zet, kan meedoen!
Catawiki is op zoek naar de Europese verzamelaar van het jaar 2011. Iedereen in Europa die zijn of haar mooie en originele verzameling op Catawiki zet, kan meedoen!

Catawiki is dé online catalogus van alles dat verzamelaars verzamelen. De catalogus wordt net als Wikipedia door de gebruikers zelf aangevuld. Je kunt er gratis je verzameling en zoeklijst in bijhouden.

Er is een publieksprijs en een juryprijs. Wie weet win jij een van de twee hoofdprijzen: een volledig verzorgd weekend naar een van de grootste verzamelbeurzen in Europa: de Sberatel-verzamelbeurs in Praag, Tsjechië!

Erik de Zwart
De hoofdprijzen worden uitgereikt door juryvoorzitter Erik de Zwart, een van Nederlands bekendste verzamelaars van modeltreinen en stripboeken:
    Nederlands radio- en televisiemaker en ondernemer


Het enige dat je hoeft te doen is je verzameling hier aanmelden op Catawiki voor ‘The European Collector of the Year 2011’ -verkiezing.

Staat je verzameling nog niet op Catawiki, maak dan een gratis account aan en zet alvast wat items in je verzameling. Deze kun je nog aanvullen tot en met 9 oktober 2011, daarna sluit de termijn.

Na de sluitingsdatum zal de jury een verkorte lijst samenstellen van de verzamelingen waar op gestemd kan worden voor de Publieksprijs. Iedereen op die lijst kan zoveel mogelijk vrienden, kennissen en familie oproepen om op zijn of haar verzameling te stemmen. Dit kan via Facebook, Hyves, LinkedIn, Twitter, of je eigen acties. Wees creatief. Stemmen kan van 10 tot 23 oktober 2011. De jury kijkt voor de Juryprijs voornamelijk naar orginaliteit, volledigheid en hoe de verzameling is ingevoerd op Catawiki. Eind oktober zal juryvoorzitter Erik de Zwart de hoofdprijzen uitreiken.

Dus loop je verzameling nog even goed door, voeg nog snel wat leuke items toe en meld je aan!

Meld je aan
Voorwaarden